Op bezoek bij Olli en zijn vrienden (…en vijanden)!

Wij zijn gisteren naar Diergaarde Blijdorp geweest! En wat was het leuk!

foto 1 foto 2 foto 3 foto 4foto 5 bord

James is nu bijna 16 maanden en hij was helemaal in zijn element in deze te gekke dierentuin! Toen we naar Artis gingen, was hij nog geen jaar en dat scheelt een hoop qua beleving. Nu was James heel druk met lopen, dansen, klimmen en kijken. Daarom was het voor ons ook veel leuker!

We begonnen onze dag in het Oceanium. Hij keek zijn ogen uit met alle vissen om zich heen en de verlichting (er was een “Red de Noordzee” tentoonstellingsruimte met mooie gekleurde lampen etc.). We hebben een kopje koffie gedronken in het kleurrijke Caribisch Café (James in een kinderstoel).

Tot eind maart kun je naar het PoolAvontuur. De “coolste” binnenspeeltuin met onder andere een speeltoestel en Poolquizzz. James had al genoeg plezier met het klimmen over de kleine “ijsschotsen”.

Verder was het Amazonica, een tropische vlinder(binnen)tuin, heel mooi!

Aan (jonge) ouders is goed gedacht in Blijdorp; kinderkarretjes, verschoningsruimten, speeltuinen, kinderstoelen, speurtocht/informatieborden, dierenvoedermomenten etc. etc.

foto 2 foto 5foto 1 foto 4 foto 3 slee2

Wij zijn het weekend in Landal De Koornmolen verbleven. Ideaal met zijn 3-en (of 4-en). Allemaal gelijkvloers, James had een eigen kamer, er was een speeltuin (op de bijbehorende camping), simpel zwembad…meer hadden wij dit weekend niet nodig (omdat we er toch op uit gingen). En dat op slechts 3 kwartier rijden.

DSCN2991 DSCN2984 DSCN2979 IMG_4128

Wij zijn op zondag nog naar Zwembad De Windas in Bergschenhoek (een heel kindvriendelijk zwembad met boxen en aankleedstandaards, zie de foto’s) en de Zevenhuizerplas (inclusief strand) geweest.

IMG_4074 IMG_4082 IMG_4085 IMG_4107 

Wij vonden dit Landal park en de activiteiten een topcombi!

Advertenties
Aside | Dit bericht werd geplaatst in Buitenspelen, Dieren en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s