Baby Sensory en Toddler Sense lessen in Haarlem en Amsterdam!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Colour%20experience

Op de site van Kidsproof Amsterdam stuitte ik op het avonturen- en ontdekkingsprogramma van Baby Sensory (tot 15 maanden) en Toddler Sense (vanaf 15 maanden).

“Toddler Sense introduceert een hele nieuwe wereld van avontuur voor dreumessen, peuters en kleuters tot en met 5 jaar. Dit geweldige avonturen en ontdekkingsprogramma voor alle nieuwsgierige dreumessen, peuters en kleuters nu ook beschikbaar in Nederland. Ben je op zoek naar een unieke cursus voor dreumesen ,peuters en kleuters? Meld je aan voor Toddler Sense en ervaar samen: Muziek, gym, dans, zang, beweging, thematische spel met een hoog actiegehalte. De perfecte manier voor peuters om samen met hun ouders energie op een positieve en stimulerende manier kwijt te kunnen. Stel je voor: een besneeuwde berg beklimmen, op safari gaan, fossielen zoeken, zwemmen met dolfijnen en op jacht gaan naar dinosaurussen? Elke week een nieuw avontuur!  De focus ligt in dit programma op beweging, opwinding en avontuur. Het is een dynamisch programma, vol met actie”

In Amsterdam zijn de Toddler lessen te volgen bij Stefanie Groise in KidsinMotion. Er zijn Engelse en Nederlandse lessen. De Nederlandse lessen vinden plaats op dinsdag en zaterdag.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Binnenspelen en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s